• Август 15, 2022, 04:57:39 pm
• Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгубил си активационния е-мейл?
Клима форум
Новини: Експертна консултация за покупка и монтаж на климатик - Нямате права за да видите линковете. Регистрация или Вход

Автор Тема: Инверторни климатици TOSHIBA  (Прочетена 599 пъти)

Конвект

  • Старши участник
  • ****
  • Публикации: 267
  • Рейтинг: +0/-0
Инверторни климатици TOSHIBA
« -: Юни 05, 2014, 06:09:25 pm »
Инверторни климатици TOSHIBA са също едни от най-добрите климатици за отопление като някой серии дори са произведени в Япония. Серията DAISEIKAI  са напълно японски инверторни климатици, като показания климатик на снимката не е от тази серия, а е произведен в Тайланд, но това далеч не означава по-ниско качество

Не са с много ниски цени тези инверторни климатици, но човек не трябва да  забравя когато прави избор на климатик, че хубавите инверторни климатици силно редуцират сметката за електрически ток и ако се използват за отопление част от високите цени за придобиване се компенсират по време на тяхното използване.

Дори и без липса на чисто японски произход, този инверторн климатик TOSHIBA също едостатъчно добър, тъй-като всички японски производители на климатици никога не правят компромиси с качеството на това, което произвеждат.

Използването на подови стойки е различното при този инверторен климатик TOSHIBA и този начин за монтаж не винаги се прави, като целта е да не се заема външната стена от тялото, което е отвън. Понякога дори и не е възможно да се направи монтаж по друг начин и в тези редки случай се използват стойки за подов монтаж.