• Август 15, 2022, 03:00:20 pm
• Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгубил си активационния е-мейл?
Клима форум
Новини: Експертна консултация за покупка и монтаж на климатик - Нямате права за да видите линковете. Регистрация или Вход

Автор Тема: Японски климатици TOYOTOMI - серия TAKARA  (Прочетена 657 пъти)

Конвект

  • Старши участник
  • ****
  • Публикации: 267
  • Рейтинг: +0/-0
TOYOTOMI произвежда три разлини серии с климатици, като най-високата технология е използвана в серията TAKATA (и разбира се това са климатици с най-виоки цени).

Съвременният дизайн, както на вътрешното тяло, така и на всички възли и компоненти в серия TAKARA е в оснвата на много добрата рабта на тези инверторни климатици. Вътрешното тяло е с плоска предна част, така нареченият преден панел, е с елегантни и модерни форми, но по-важното е че тези климатици са с префектна надеждност, издръжливост и максимална енергийна ефективност. DC инверторната технология, за която говорих в предният пост, дава възможност за максимално ефективно отопление дори и при много ниски температури от 15 градуса под нулата.

Японската технология, високият енергиен клас и самото качество на конструкцията на климатици TOYOTOMI от серията TAKARA, са съобразени с върховите изисквания за икономия на енергия, осигурявайки бързо и ефективно желаната температура в стаята с икономия на електричество до 30%. Отделно тези климатици са оборудвани с филтри с тройно действие за по-добро качество на въздуха в стаята.

Основни характеристики на инвертони климатици TOYOTOMI серия TAKARA
Коефициент на преобразуване на енергията в режим отопление 5.05.
Високо качество на конструкцията.
Висока енергийна ефективност.
Високоефективно охлаждане и отопление