• Август 15, 2022, 04:46:21 pm
• Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгубил си активационния е-мейл?
Клима форум
Новини: Експертна консултация за покупка и монтаж на климатик - Нямате права за да видите линковете. Регистрация или Вход

Автор Тема: Климатици MITSUBISHI - ЧАСТ ВТОРА  (Прочетена 730 пъти)

Конвект

  • Старши участник
  • ****
  • Публикации: 267
  • Рейтинг: +0/-0
Климатици MITSUBISHI - ЧАСТ ВТОРА
« -: Юни 05, 2014, 06:43:51 pm »
Както на писих в първата част климатици MITSUBISHI са едни от най-качествените климатици и има много най, както и с най-високите цени. Но исках да напиша малко по конкретно защо климатици MITSUBISHI са толкова предпочитани уреди за отопление.
Една от основните водещи идеи на MITSUBISHI, както на всяка друга самоуважаваща се компания в света, е грижата за околната среда. И за да бъде доказана тази грижа е необходимо да се положат усислия продуктите на една компания да не вредят на околната среда. Основните проблеми в климата на земята са добре известни, ние хората замърсяваме прекалено много, с цел да удовлетворим нуждите си от енергия.
Затова един от начините за намаляване на влиянието върху околната среда на климатици MITSUBISHI е те да бъдат направени енергоспестяващи.
Високите нива на енергоспестяване е типично за всички японски климатици, донякъде отново поради проблемите на земята и глобалното затопляне и донякъде високата цена на ресурсите в Япония.
Така или иначе тези високи нива на енергоспестяване могат да бъдат постигнати единствено с най-съвременни технологии в областта на климатичната техника и част от тези технологии са разработени от самата MITSUBISHI. Една от причините за по-всиочките цени на климатици MITSUBISHI, е именно върховите технологии използвани за направата на едни от най-модерните в света климати