• Август 15, 2022, 04:54:07 pm
• Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгубил си активационния е-мейл?
Клима форум
Новини: Експертна консултация за покупка и монтаж на климатик - Нямате права за да видите линковете. Регистрация или Вход

Автор Тема: Малко информация за климатици MITSUBISHI  (Прочетена 713 пъти)

Конвект

  • Старши участник
  • ****
  • Публикации: 267
  • Рейтинг: +0/-0
Реших да започна малка поредица за климатици MITSUBISHI HEAVY INDUSTRY, тъй-като това е една много качествена марка, а в същото време някой факти липсват.
Дори ми се струва, че поради неразбиране има хора, които умаловажават качествата на тези инверторни климатици, които всъщност са едни от най-добрите които могат да се намерят в България.
MITSUBISHI е една от най-големите, компании в света и разбира се произвежда само климатици, но като всяка уважаваща себе си компания не си позволява компромиси в качеството на своите стоки.
Разбира се качеството струва пари и това не са най-евтините климатици, да не кажа че са едни от най-скъпите, защото технице цени са по-скоро в горният сегмент на пазара.
Но от друга страна високите цени е единственият недостък е един климатик MITSUBISHI, въпреки че инвестицията си заслужава, защото заради тяхната икономичност се спестяват известно количество пари от сметка за ток.
Понякога е по-добре да се избере климатик с по-високи цени, от такъв с по-ниски, тъй-като енергийната ефективност при MITSUBISHI е от първостепенно значение.
Не искам някой да остане с впечатление, че единствено MITSUBISHI произвежда икономични климатици, но засега темата ще е за MITSUBISHI.