• Ноември 28, 2023, 06:32:57 pm
• Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгубил си активационния е-мейл?
Клима форум
Новини: Експертна консултация за покупка и монтаж на климатик - Нямате права за да видите линковете. Регистрация или Вход

Автор Тема: Евтини климатици SANG  (Прочетена 8274 пъти)

Конвект

  • Старши участник
  • ****
  • Публикации: 267
  • Рейтинг: +0/-0
Евтини климатици SANG
« -: Юни 05, 2014, 06:12:10 pm »
Сега не е момента за евтини климатици, тъй-като през този период от годината са по-интересни различни инверторни климатици, които могат да се използват за отопление, но тъй-като подкарах малко блога към евтини климатици с миналия постинг за климатик BEKO.

Климатици SANG са евтини китайски климатици, които всъщност носят Българска търговска марка, което означава че не винаги е ясен самия завод производител, тъй-като за да се получат по-ниски цени обикновенно се използва конкуренцията между различните заводи.

Обикновенно евтините китайски климатици са предпочитани заради своите ниски цени заедно с желанието на човек да се сдобие склиматик само за охлаждане през лятото. Тазбира се един такъв климатик не е необходимо да е много икономичен и е достатъчно да духа студен въздух за да поохлади стаята, тъй-като времето през което се използва е топлкова кратко, че реално не може да се забележи някаква релана разлика в сметка за електрически ток,а ко на мястото на евтиният климатик се постави качествен инверторен климатик..

Евтините климатици, обикновенно са и по-голяма степен на разваляемост, но през лятото и това не е голям проблем, тъй-като човек винаги може да се разходи в парка или да намери друго място в случай, че неговия климати спре да функционира изведнъж в най-голямата жега. Последното не е валидно за режима отопление, защото в този режим няма много алтернативи и в най-добрия случай ще е необходимо да се използва друг вид отопление, което пък предполага допълнителни разходи, което от своя страна обезмисля покупката на евтин климатик.

специално този монтаж на обикновен климатик SANG е направен в работен фургон с цел да нормализира температурите доколкото може, пък ниските цени са единственото преимство на тези китайски климатици.