• Октомври 28, 2021, 05:01:11 pm
• Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгубил си активационния е-мейл?
Клима форум
Новини: Експертна консултация за покупка и монтаж на климатик - Нямате права за да видите линковете. Регистрация или Вход

Автор Тема: Климатици PANASONIC - климатик CS/CU-E18LKE  (Прочетена 1482 пъти)

Конвект

  • Старши участник
  • ****
  • Публикации: 267
  • Рейтинг: +0/-0
Климатици PANASONIC - климатик CS/CU-E18LKE
« -: Юни 05, 2014, 06:29:16 pm »
CS/CU-E18LKE е един инверторен климатик подобен като мощност на инверторния климатик DAIKIN от предната статия.В тези инверторни климатици на PANASONIC, също има вграден сензор за присъствие на хора, който освен тези функции изпълнява и функция за следене на замъсряване на въздуха от вредни вируди и бактерии.
Тази уникална система на PANASONIC използвана в някой нейни модерни инверторни климатици работи дори и когато климатика е изключен и при откриване на замърсяване автоматично включва системата за пречистване на въздуха.
Като технитечески параметри тези инверторни климатици PANASONIC не се различават спрямо тези на DAIKIN с много, въпреки че системата за пречистване на въздуха е малко по-модерна, но и те са с по-високи цени. Една от причините за различните цени е, че тези инверторни климатици на PANASONIC се произвеждат в Малайзия, докато серията на DAIKIN се произвежда в Европа. Разбира се DAIKIN също има производтсво на климатици в Малайзия, тъй-като повечето японски производители на климатици имат заводи в Тайланд и Малайзия поради по-ниските цени на работна ръка, енергия и суровини.

Това разбира се не означава, че няма инверторни климатици, които са произведение в Япония и DAIKIN дори произвежда и такава серия, която е една от най-модерните, но логично и моделите в тази серия са с най-високи цени.

Що се отнася до този инверторен климатик PANASONIC, освен системата за пречистване на въздуха и високата нергийна ефекттивност, което го прави добър избор за икономично отопление през зимата, нивата на пум по време на работа от двете тела са минимални