• Октомври 28, 2021, 05:59:57 pm
• Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгубил си активационния е-мейл?
Клима форум
Новини: Експертна консултация за покупка и монтаж на климатик - Нямате права за да видите линковете. Регистрация или Вход

Автор Тема: Климатици PANASONIC.  (Прочетена 688 пъти)

Конвект

  • Старши участник
  • ****
  • Публикации: 267
  • Рейтинг: +0/-0
Климатици PANASONIC.
« -: Юни 05, 2014, 06:37:10 pm »
PANASONIC разширява своя бизнес с климатици в света, чрез закупуването на SANYO. Със тази сделка PANASONIC не само ще се възползва от технологиите на SANYO за климатици VRF, но и ще придобие по-сериозно пазарно присъствие в Щатите, където досега бизнеса на компанията с климатици не беше много разви.
SANYO от своят страна е много по-развита на Американския пазар, но по-важното са VRF технологиите. VRF технологиите се използват в големи климатици, които извършват едновременно отопление или охлаждане на десетки и дори стотици и отделни стаи използвани в големи сгради, като търговски центрове, обществени и бизнес сгради.
Досега силата на PANASONIC беше основно в домашните инверторни климатици, но с придобиването на SANYO компанията чувствително ще разшири продуктите в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията. Допълнително PANASONIC вече предлага климатици, които освен за отопление и охлаждане могат да затоплят вода за домакински нужди, това са добилите голяма популярност в Япония, Европа и други места по света  термопомпи, които се разглеждат като един от начините за борба с глобалното затопляне.